Tisková konference v Galerii KNUPP

1. ročník soutěže Dáma Roku 2019

Dámy byly vizážistkami připraveny na tiskovou konferenci a odvezeny v luxusní limuzině přímo před Galerii Knupp, Revoluční 17, 110 00 Staré Město.
O Odvoz se postaral www.olly.cz

Dáma roku je určena pro ženy ve věku 33 – 75 let!

Zjistili jsme, že ženy po 30tce nemají možnost velkého uplatnění, pokud to samotné aktivně nevyhledávají, tak jsme se rozhodli to ZMĚNIT a vrátit ženám jejich sebedůvěru a sebevědomí!

Na tiskové konferenci konané 18.12.2019 v Galerii Knupp bylo představeno 12 finalistek této soutěže.

Tiskové konference se zúčastnili: moderátor Miroslav Šimůnek, moderátor Petr Vojnar, dramatik a scénárista Miroslav Oupic, zpěvačka ze skupiny Koule Petra Slaninová, zpěvák Pavel “Kyklop” Vohnout, zpěvačka Markéta Martiníková a zpěvačka Lucy Junk, která je zároveň spolu organizátorkou této soutěže.

Dáma roku musí mít charakter a taky musí být krásná. Charakter a krása je pro mě půvab”, řekl Petr Vojnar.

Co by měla mít správná Dáma roku? To, co mají naše Dámy, vidíte to tady na vlastní oči”, dodal moderátor Miroslav Šimůnek.

Všechny finalistky absolvovaly soustředění v chorvatském Drveniku.

Dne 1.1.2019 bude spuštěno internetové hlasování, kde budete moci vidět jejich medailonky, fotografie. Budou uvedeny informace o každé z dam a budete si moci zvolit Dámu Sympatie 2019.

Finálový galavečer se uskuteční 28.2.2019 ve 20:00 hod. v Praze. Celým večerem bude provázet moderátor Miroslav Šimůnek s Karlem Voříškem. V porotě bude mnoho známých osobností.

V rámci finále se uskuteční tři módní přehlídky a to volnočasového oblečení, byznys oděvů a společenských šatů. Vítězka soutěže získá zájezd do New Yorku a také se stane tváří pro novou kampaň přírodní kosmetiky v roce 2019.

You cannot copy content of this page / Nemůžete kopírovat obsah